RESTAURANGGUIDEN: Clarion Bistro & bar

I Örebro, vid Hjälmarens strand har man ätit gott länge. Det har bland annat kokboksförfattarinnan Kajsa Warg sett till. Här njuter man fortfarande av hennes gös med trattkantareller, bacon och gräslök och Örebroklassikern Skomakarlåda. Men trots sin imponerande ålder på över 700 år är Örebro inte främmande för nya välsmakande influenser.

Speciellt inte på Clarion Hotels Bistro och bar som är en populär samlingsplats för både örebroare och hotellgäster. Här möts man för god mat och dryck i en avslappnad atmosfär. Ät en bit mat och stanna sedan till en stund och mingla i baren – eller hela kvällen. Här serveras det klassiska drinkar, utvalda öl och goda viner. Den ombonade inredningen inbjuder till ett avslappnat besök med sköna soffor och sittgrupper.

Så efter att du besökt några av stadens äldsta invånare, som Örebro slott och Wadköping, kom in för en bit mat och något att drick – stanna för sällskapet och avkopplingen.

Välkommen!

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.