Vi ringde upp Davide Lindqvist på restaurangtrion Stora, Lilla och Gamla Örebro för att höra hur det gått med den sistnämnda efter premiären.
Ni tog över Café Wadköping i våras. Går det fortfarande bra att komma förbi på en kopp kaffe?
– Det går bra att fika. Vi satsar på vettiga priser, bra kvalitet och så lokalt producerat som det går utan att det påverkar kostnaden för besökarna. Vi har sagt att det första året blir ett läroår – vi testar oss fortfarande fram när det gäller vad folk vill ha, och vi är på god väg men vi ska bli bättre.
Hur har det gått?
– Det har gått bra och varit väldigt mycket att göra, vi var inte riktigt beredda på att det skulle gå såhär fort.
Vad händer i sommar?
– Vi ska jobba in oss i lokalerna, fortsätta att utveckla och förbättra Gamla Örebro. Vi fortsätter våra lyckade samarbeten med Jeremias Bageri, Café Pralin och Naturbeteskött, och så avslutar vi sommaren med en matmarknad i Wadköping 22-23 augusti.