Shoppingtips: Varmt höstmode

Text: Johanna Eklund

Publicerad i Mode | Shoppingtips

…Där gjorde hösten intåg! På sätt och vis kan jag uppskatta en vacker och solig höstdag med prasslande färgglada löv, men ingenting går upp mot en härlig sommardag. Faktiskt. Men för att underlätta ett något kallare väder finns det kläder som kan göra en både glad och varm. Se bara här!

 

Tröjor

 

image_vitEn jäkligt het potatis har varit Acne Studios senaste släpp. Personligen tilltalas jag av när modehus emellanåt använder sin enorma makt till att framföra viktiga budskap. Ta dessa två collegetröjor, den ena med budskapet ”woman power” och den andra med ”gender equality”. Å så självklart, men ack så långt kvar. Sen om Acne väljer att gå all in för att feminism råkar vara en rådande trend eller för att de verkligen kan ställa sig bakom budskapet låter jag vara osagt, men snygga är tröjorna (som faktiskt tillhör herrkollektionen). Inhandlas på Acnestudios.com eller se efter om de finns på Debut. Kostar 1 495 (woman power) samt 1 295 (gender equality) riksdaler.

Jeans. Passar till allt, klä upp, klä ned, klä på. Har du en lite bylsigare tröja kan det vara snyggt med en lite tightare modell på jeansen. Carlings säljer dessa raringar från Diesel och de blir dina för 1 099 kronor.

DocMartensJag gillar Dr Martens, i synnerhet den här modellen. Jag äger dessa själv och har gjort så i mer än två år. Ta hand om dem väl och de kommer att hålla en evighet. Jag har mina till jeans, klänning, shorts, kjol eller särk, funkar utmärkt till vilket som. 1 500 kronor för ett par skor som håller en evighet, det är ju rena rama kapet. Jag säger bara Scorett – spring dit!

 

Ni må vara trötta på min väskfrenesi, om så är fallet, sluta läs. Om inte, varsågod. Valentino, 849 kronor, Zalando.se.

Dela
Dela detta

Kommentera

  • (will not be published)