Shoppingtips: Johannas mode

Text: Johanna Eklund

Publicerad i Mode | Shoppingtips

November. Värdelös månad om du frågar mig. Prick lika värdelös som att fylla 17 år. Hade jag haft lite framförhållning hade jag bokat in en semesterresa till varmare breddgrader, men jaja. Nog med min pessimism, nu ska vi ägna oss åt shopping!

 

”Acne Studios igen”, tänker ni. ”Ja”, säger jag. Skinnjackan du aldrig kommer att göra dig av med, den heter More. Svart, längre bikermodell. Den är dyr, så in i bomben dyr, men ack så fin. Om alla ni som läser Totally Örebro sätter in en krona var på mitt konto så kan åtminstone jag unna mig den här, deal? Finns att köpa på www.acnestudios.com och kostar (jag vågar knappt skriva det!) 10 995 kronor.

 

ImplosionDet är bara en tidsfråga innan det nya streetwearmärket Implosion Brand boomar. Designen ritar de upp själva och plaggen är unisex. Den här collegetröjan värmer dig i novembermörkret, är snygg och stilren. Dessutom kostar den inte en förmögenhet (den har vi ju redan spenderat på en skinnjacka så att säga). För 399 kronor blir den din och du handlar den på www.implosionbrand.com.

 

JeansBoyfriendmodell på jeansen – ja tack! Sitter som ett smäck och som en schysst bonus får du även plats med ett par långkalsonger under, nu när det bara blir kallare och kallare. Du köper jeansen på www.topshop.com för 499 kronor.

 

Sko

Vans. Klassiska svarta Vans med snörning. Passa på att bära dem innan snön kommer, för när den väl anländer får du ställa dessa åt sidan några månader. Du inhandlar dessa raringar på Scorett för 599 kronor.

 

Väska

Fjällräven gör världens snyggaste ryggsäckar. En uppgraderad Kånken är modell No.2 i slitstark G-1000 heavy duty (pardon?) och detaljer i läder. Du köper den på Naturkompaniet för 1 199 kronor.

Dela
Dela detta

Kommentera

  • (will not be published)