Tobbe Ström och vänner på Villa Strömpis

Text: Thomas Helsing Foto: Press

Publicerad i Klubb & Scen

Har du hört skratt komma från holmen vid Villa Strömpis är det inte omöjligt att det hänt under någon av Humor på holmen-kvällarna. Det är örebroaren Tobbe Ström som lyfter fram den kommande generationens svenska komiker under ett antal kvällar.

 

Den 23 augusti är det dags för Albin Olsson och Elinor Svensson att underhålla örebroarna. Albin har bland annat hunnit med en egen soloshow och startat klubben Specialisterna comedy club. Förra året var han inblandad i ett uppmärksammat Twitter-bråk med Martin Timell. Vid sidan av humorkarriären har han även visat att han är grym på att göra goda mackor genom podcasten ”80 väldigt goda mackor”.

Elinor är en av de fem programledarna i Sveriges Radios podd Tankesmedjan. Innan dess nominerades hon till priset för Årets nykomling på Svenska stand up-galan och dessutom är hon en av medlemmarna i bandet Dave Cave tillsammans med komikerkollegan Josefin Johansson.

Dörrarna på Villa Strömpis öppnar klockan 19 den 23 augusti och showen beräknas starta klockan 21. Inträdesbiljetten kostar 80 kronor och betalas i dörren.

Dela
Dela detta

Kommentera

  • (will not be published)