Text: Thomas Helsing Foto: Pressbild

Publicerad i Klubb & Scen | Musik

Vi nås av nyheten att påsken kommer gå i punkens tecken, åtminstone på Kulturhuset i Örebro. Den 31 mars nästa år invaderas alltså Kulturhuset av klassiska punkakter som Richie Ramone, Köttgrottorna och Asta Kask.

 

Bakom arrangemanget står Kulturhuset Örebro, Lycklig Produktion samt East West Productions.

– Påskharen och påskkärringen har satt kvasten till kulturhuset i Örebro. Där har vi samlat några utav världens bästa punkband. Du som känner dig trött på påskmust och påskmat kan slappna av. Det kommer finnas massor utav grymma alternativ i våra barer. Vill du tatuera dig eller bara lyssna på grymma dj:s, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande.

Anledningen till att de går ut med arrangemanget redan nu (och att vi skriver om det så här tidigt) är att de första ”early bird”-biljetterna är släppta. Fram till den 24 december kan man spara 50 kronor på entrébiljetten, men det finns endast 300 biljetter släppta till detta pris.

Förutom ovan nämnda band är även The Kristet utseende och The Liptones klara för festivalen. Enligt pressreleasen kommer fler band att ansluta till lineup:en efter hand.

Dela
Dela detta

Kommentera

  • (will not be published)