Text: Thomas Helsing Foto: Press

Publicerad i Klubb & Scen | Musik

Frimis Salonger har sagt att det mesta av musikunderhållningen kommer att förläggas inomhus. I augusti gör man dock två undantag den 11 och 12 augusti när Miss Li och Magnus Carlsson uppträder i Frimis Trädgård. Gemensamt för de båda artisterna är att de båda deltagit (olika år) i tv-succén ”Så mycket bättre” och båda är aktuella med nya skivor.

 

Miss Li slog igenom på musiksajten Myspace 2006, något som ledde till ett skivkontrakt senare samma höst. Debutskivan hette ”Late Night Heartbroken Blues” och kom i november samma år. Efter det har hon hunnit med ytterligare sju skivor och har även samarbetat med artister som Lars Winnerbäck och Maia Hirasawa. Nu åker hon ut på en stor sommarturné innan nästa skiva släpps.

Som sångare i legendariska bandet Weeping Willows är Magnus Carlsson välkänd. Bandet har spelningar inplanerade i sommar men till Frimis Trädgård kommer Magnus själv. Med sig i bagaget har han skivan ”Den långa vägen hem” som släpptes tidigare i år.

Miss Li uppträder den 11 augusti och Magnus Carlsson kan ses och höras den 12 augusti. Till dessa båda konserter kan du köpa separata biljetter eller en kombibiljett som gäller båda kvällarna. Biljetter och info hittar du på Tickster.

Dela
Dela detta

Kommentera

  • (will not be published)